Despre Specialisti

Psiholog Clinician Psihoterapeut Diana MORARU

 

Specializari psihologie clinica si psihoterapie:

 1. Psihoterapeut cu specializare in Psihoterapie Psihanalitica De Cuplu Si Familie;
 2. Psihoterapeut de grup cu specializare in Psihodrama Clasica Moreniana;
 3. Consiliere psihanalitica;
 4. Psihologie clinica;
 5. Specializare in Interventia Terapeutica a Copiilor cu Dizabilitati si nevoi speciale (Analiza Comportamentala Aplicata). Formare in Terapie Comportamentala Aplicata ABA, UK si Bucuresti;
 6. Stagiu practic si grupuri de suport in cadrul Spitalului Obregia;
 7. Formator Trainer –  recunoastere Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si CNFPA
 8. Analiza didactica;
 9. Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti.

Colaborator emisiuni si articole de specialitate – Prima TV, B1TV, Adevarul TV, DIGI TV, TVH, ProKid.ro, Patmedin.ro, Radio Romania Cultural.

Detaliere formari si cursuri:

 1. Formare in Psihoterapie Psihanalitica De Cuplu Si Familie (curs de formare acreditat de COPSI Colegiul Psihologilor din Romania si acreditat la nivel European)  – Curs de formare organizat de ARPCF – Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie in parteneriat si sub egida A.P.S.Y.L.I.E.N REC Asociatia de Psihanaliza a Legaturilor –Cercetare– Invatamint –Clinica, Universitatea Paris V-Franta.
  Formatori: Rosa Jaitindoctor in psihologie clinica si psihanalist de grup si de familie.
  Christiane Joubertdoctor in psihologie clinica si psihologia legaturilor de cuplu, prof. Conf. in cadrul Universitatii Lyon II.
 2. Formare in Terapia Psihanalitica a  Familiei – TFP – “Introducere in Practica Terapiei Psihanalitice a Familiei” sustinut de CPAP – Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie in colaborare cu SFTFP: Societatea Franceza de Terapie Psihanalitica a Familiei.
 3. Formare in Psihodrama Clasica Moreniana in cadrul – ARPsiC Asociatia Romana de Psihodrama Clasica.
 4. Formare in Consiliere Psihologica Psihanalitica curs organizat de A.C.P.P. Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti.
 5. Formare in cadrul Workshop-ului „Psihodrama la copii”, sustinut de Asociatia Romana de Psihodrama Clasica ARPsiC si Psihodramatist Luigi Dotti.
 6. Formare in Testul Proiectiv – Rorschach (metoda comprehensiva Exner) in cadrul Centrului de Psihologie de Actiune si Psihoterapie Bucuresti.
 7. Formare in Terapie Comportamentala Aplicata – ABA – terapia de recuperare si dezvoltarea abilitatilor practice ale copiilor cu autism; UK YOUNG AUTISM PROJECT, FAO
 8. 8. Trainer/Formator acreditat de CNFPA („Formare de Formatori” T.O.T), training sustinut de catre  Asociatia de Consiliere Psihologica din Bucuresti – A.C.P.B. in parteneriat cu Fundatia Internationala pentru Copil si Familie (F.I.C.F.).
 9. Participare la Platforma Euro-Mediteraniana Non-guv. “Euromed Civil Forum 2008”, cu tema “Moving and Living Together in the Euromed Space”,  Franta, Marseille.